EDUMachine

Project 'The Collective'

In mijn laatste jaar van mijn bachelor had ik het voorrecht om deel te nemen aan het vak ‘The Collective’. In dit project werkten we samen met de partner ‘Hitlab’ aan de verdere ontwikkeling van hun product EDUMachine. Dit product is een VR-software die scholen helpt om veilig te leren zagen aan een zaagmachine in een virtuele omgeving. 

 

 

Samen met mijn team hebben we een fantastische oplossing bedacht om de software te verbeteren: een ‘dashboard’

 

 

Het dashboard dat we hebben ontworpen stelt leerkrachten in staat om de prestaties van hun leerlingen te bekijken en alle relevante informatie overzichtelijk te raadplegen. Ze kunnen de scores, de duur van de oefening en de gebieden waar de leerlingen moeite mee hadden, in één oogopslag zien. Dit stelt de leerkracht in staat om de leerlingen gericht feedback te geven en te beoordelen of ze klaar zijn om uiteindelijk met een echte zaagmachine te werken. Ons project kreeg enorm positieve feedback van Hitlab. 

 

Ze waren zo enthousiast over onze bijdrage dat ze vroegen om alle documentatie door te sturen. Uiteindelijk werden we beloond voor ons werk met de prijs voor het beste product in ons vakgebied.